SHOOT FOR THE STARS

Uw zoektocht naar SENIOR Executives in Supply Chain, Logistiek en Productie begint hier

De toekomstige ster van uw organisatie

Bij SCM Executives weten we precies waar we de helderste sterren kunnen spotten. We zetten onze diepgaande sectorkennis en ongeëvenaarde wereldwijde netwerk in Supply Chain, Logistiek en Productie in om de juiste match te vinden voor uw organisatie. We stoppen niet voordat we de best mogelijke professional hebben gevonden om uw organisatie naar de toekomst te leiden.
SUCCESVOL INGEVULDE OPDRACHTEN

360˚ alignment methode

Het zoeken van de juiste leider vraagt om een zeer grondige aanpak die verder gaat dan het vinden van een goede match. Het begint altijd met alignment binnen uw organisatie. Wat zijn de verwachtingen van de toekomst en de invulling van de leiderschapsrol? In de praktijk blijkt vaak dat de neuzen van besluitvormers niet allemaal dezelfde kant opstaan. Daarom hebben we een unieke 360˚ alignment methode ontwikkeld. Een grondig en efficiënt proces waarmee we snel resultaat behalen.

Klaar om de ster voor uw organisatie te vinden?
Neem contact op!

VIND DE STER VOOR UW ORGANISATIE

IN 14 STAPPEN NAAR DE JUISTE LEIDER

 • We doorgronden uw organisatie door verschillende besluitvormers te interviewen over de organisatie, de businessstrategie en hun visie op het ideale leiderschapsprofiel. We durven kritisch te zijn en vragen door waar anderen stoppen.
 • Op basis van deze gesprekken brengen we de organisatie, doelen, uitdagingen en eventuele frictie grondig in kaart.
 • We presenteren onze bevindingen. Als inhoudelijke sparringpartner stellen we prikkelende vragen, brengen we frictie aan het licht, dagen we uit om anders naar de situatie te kijken en geven we advies. 
 • Is iedereen aligned en het profiel haarscherp? Dan zetten we ons ongeëvenaarde netwerk in. Door de basis strak neer te zetten, verloopt de daadwerkelijke zoektocht naar de juiste leider veel sneller en soepeler. Er is minder ruis omdat alle neuzen dezelfde kant opstaan. 
 • Tijdens het hele proces communiceren we voortdurend open en eerlijk. U heeft 24/7 toegang tot een persoonlijk online portal waarin we de ontwikkelingen delen. 

Waarom SCM Executives?

Als productiebedrijf, handelsbedrijf of logistieke dienstverlener heeft u te maken met complexe productie- en goederenstromen. Dat vraagt om specifiek en gespecialiseerd leiderschap. SCM Executives is uw inhoudelijke sparringpartner voor senior leiderschapsrollen. Met meer dan 15 jaar ervaring kennen we de complexe wereld van de productie, handel en logistiek door en door. Via ons zorgvuldig opgebouwde netwerk krijgt u toegang tot de beste leiders. Leiders die we selecteren op basis van onze unieke 360˚ alignment methode.

Ons track record spreekt voor zich

Ontdek hier een greep uit succesvol vervulde Executive Search opdrachten in productie, handel en logistiek.

COO

Een van de grootste onafhankelijke distributeurs in verpakkingen.

Onze klant is een van de grootste onafhankelijke distributeurs in verpakkingen, disposables en bedrijfsbenodigdheden in Europa. De business units  binnen de organisatie zijn toegespitst op de markten Retail & Service, Industrie, Horti- & Agriculture en Export.

De functie van Chief Operating Officer (COO) draagt, samen met de CEO en CFO, de eindverantwoordelijkheid voor de leiding en continuïteit van het bedrijf.  Het betreffende bedrijf zit middenin een grootschalig veranderingstraject. Het optimaliseren van de Supply Chain en logistieke organisatie, waarbij processen en middelen een zeer belangrijke rol spelen. Binnen het bedrijf is sterk behoefte om een directielid toe te voegen die verantwoording draagt voor het primaire proces binnen de organisatie, het effectief en efficiënt verloop van operaties binnen de organisatie en het verwezenlijken van een optimale Supply Chain. De COO is sparring partner bij het oplossen van strategische, vaak technische, maar ook financiële en commerciële kwesties.

Operations Director EMEA

Wereldwijde fashion/sport producent

Onze opdrachtgever is een toonaangevend global sports-fashion bedrijf. De missie is om de wereld te voorzien van technisch geavanceerde producten ontworpen met een superieure structuur, exclusieve vochtregulatie en bewezen innovatie.

De Operations Director EMEA zal duidelijk en tijdig inzicht geven aan alle business units met betrekking tot alle relevante risico's en kansen. Deze positie is de link tussen het EMEA sales team en het wereldwijde supply chain team. Deze positie zal een sterke leidende rol binnen EMEA HQ omvatten en treedt op als spreekbuis voor alle EMEA-operaties met senior management.

Supply Chain Director EU

Producent van industriële apparatuur

Onze klant is de gezondheidszorg divisie voor Europa, Rusland, het Midden-Oosten en Afrika, en biedt producten en diensten aan klanten in meer dan 70 landen via een krachtig distributienetwerk. De gestaag groeiende omzet bewijst het succes van het bedrijf en de expertise die zij hebben in hun vakgebied. Ze zijn marktleider op het gebied van elektronische bloeddrukmeters voor zowel privé als professioneel gebruik. In deze specifieke markt hebben ze een langdurige reputatie van hoge kwaliteit.
Onze klant heeft zware focus op het gebied van supply chain management en customer relation management en is in staat om de hoogste kwaliteit te leveren.

De Supply Chain Director zorgt ervoor dat de Supply Chain afdeling presteert op een optimale manier. Hij/zij is verantwoordelijk voor de EMEA Supply Chain strategie (definitie en uitvoering), de supply en demand planning (forecasting, planning, inkoop, voorraadbeheer en master data), fysieke distributie (transport, opslag en regionale assemblage/toegevoegde waarde diensten en de klantenservice (orderverwerking en klachtenbehandeling). Te allen tijde tegen minimale kosten en optimale investeringen, op basis van de vastgestelde en goedgekeurde budgetten en binnen de richtlijnen

Nieuwsgierig naar de inhoud van deze opdrachten? We vertellen u graag meer.
NEEM CONTACT OP

WIJ VONDEN STERREN VOOR DE VOLGENDE ORGANISATIES:

Klaar om de ster voor uw organisatie te vinden?
Kom maar op!

Wij vertellen u graag persoonlijk meer over onze aanpak. Laat gerust uw gegevens achter, zodat we contact met u op kunnen nemen!

  Wij doen ons best om op de door u gewenste dag en tijd contact met u op te nemen, maar kunnen dit niet garanderen.

  Copyright © 2024 SCM Executives

  | Privacy | Algemene voorwaarden | Code of conduct | Website by Pursuit