SUPPLY CHAIN ​​& OPERATIONS ZIJN DE FOCUS VOOR hedendaagse WAARDECREATIE

De wereld verandert voortdurend, supply chain en operatie staan ​​voor uitdagingen als nooit tevoren. Gebeurtenissen zoals Covid-19, nieuwe geopolitieke ontwikkelingen met China en de invasie van Oekraïne hebben geleid tot hogere vrachtkosten, een tekort aan arbeidskrachten en een lagere verzendcapaciteit.

Inflatie en recessie hebben het systeem verder onder druk gezet, waardoor bedrijven hun veerkracht van de toeleveringsketen en hun operationele procedures moesten heroverwegen.

Maak duurzame groei mogelijk met de juiste leiders

Het goed ontwerpen en heroverwegen van de toeleveringsketen en activiteiten van een organisatie is essentieel om duurzame groei te realiseren. Om dit te bewerkstelligen heeft een organisatie de juiste leiders nodig om een ​​stevig operationeel fundament te leggen en de business door de juiste transformatie te loodsen met het oog op maximale waardecreatie. Het vinden van de juiste persoon voor deze rol is echter niet altijd eenvoudig. Tegenwoordig kan het inhuren van personeel namelijk moeilijk en tijdrovend zijn.

Neem contact op

Wij vinden senior leiders in Supply Chain & Operations voor

Corporates

Private equity firms

Familiebedrijven

Scale-ups

HOE WIJ corporates ONDERSTEUNEN

Met meer dan 15 jaar ervaring kennen wij de gelaagde wereld van productie, handel en logistiek door en door. Ons wereldwijde netwerk binnen de Supply Chain sector is met veel zorg opgebouwd. Dit betekent dat u toegang krijgt tot alleen de beste en meest capabele leiders, die moeilijk te vinden zijn of waarmee u lastig in contact komt.

HOE WIJ PRIVATE EQUITY firms ONDERSTEUNEN

Ongeacht de specifieke uitdaging die voorhanden is, zijn ondernemende leiders nodig om succesvol te zijn. Senior professionals die ook in turbulente omstandigheden koers kunnen houden en resultaat kunnen boeken. Wereldwijde veranderingen hebben private equity firms gedwongen hun post-deal transformatiestrategieën te heroverwegen. Gelukkig beschikt SCM Executives over de specifieke diepgaande kennis die nodig is om uw private equity firm succesvol bij dergelijke trajecten te helpen.

We zijn sterk vertegenwoordigd binnen het gebied van logistieke dienstverleners, fabrikanten en handelaren. Afhankelijk van het type transformatie richten we ons op algemene leidinggevende functies (zoals Managing Director of COO) of supply chain & operations specifieke functies (zoals Supply Chain Director of Plant Director). Voor maximale impact en resultaat wordt SCM Executives vaak ook in een pre-deal fase betrokken.

Wij zorgen ervoor dat u toegang krijgt tot de beste executives binnen deze niche, ongeacht investeringsstrategie, bedrijfsgrootte en -stadium, branche of locatie. Met in achtneming van productiviteit, kostenbesparingen en doelen. Dit zorgt voor een sterk rendement op uw investering.

HOE WIJ FAMILIEBEDRIJVEN ONDERSTEUNEN

Doordat wij de specifieke kenmerken van een familiebedrijf begrijpen, zorgen we ervoor dat de senior leider voor uw supply chain gerelateerde functie niets minder dan een perfecte match is. We begrijpen dat, meer dan in welk ander type bedrijf ook, culture-fit op basis van normen en waarden van het grootste belang is voor succesvolle plaatsing.

Daarom leggen we de nadruk op persoonlijkheid bij het vinden van geschikte kandidaten voor familiebedrijven. Zodat we er zeker van zijn dat de kandidaat met u de trots deelt voor uw dienst of product die van generatie op generatie is doorgegeven. Dit vermenigvuldigt de kans op een succesvolle en duurzame samenwerking.

hoe wij scale-ups ondersteunen

SCM Executives verbindt sinds 2005 bedrijven met een zorgvuldig opgebouwd en uitgebreid internationaal netwerk binnen de Supply Chain sector. Door samen te werken met een hoge variëteit aan bedrijven in verschillende stadia begrijpen we de dynamiek en kenmerken die gepaard gaan met versnelde groei.

We vinden senior leiders met specifieke ervaring in het bouwen van de operationele basis van een bedrijf door niet alleen een grondig begrip te hebben van procesintegratie, maar ook doordat ze al te maken hebben gehad met andere uitdagingen rakend aan schaalvergroting of een volwassen wordende onderneming. Met SCM Executives groeien private equity investeringen en scale-ups versneld, creëren maximale waarde en resultaten door talent van wereldklasse.

OP ZOEK NAAR DE JUISTE LEIDER VOOR UW ORGANISATIE? bekijk ONZE DIENSTEN

waarom SCM EXECUTIVES

Als productiebedrijf, handelsbedrijf of logistieke dienstverlener heeft u te maken met complexe productie- en goederenstromen. Dit vraagt om gespecialiseerd leiderschap.

SCM Executives is uw inhoudelijke sparringpartner voor senior leiderschapsrollen, variërend van posities binnen de Board en Raad van Commissarissen tot directierollen in logistiek, supply chain en operations. Met meer dan 15 jaar ervaring kennen we de complexe wereld van de productie, handel en logistiek door en door. Via ons zorgvuldig opgebouwde netwerk krijgt u toegang tot de beste leiders. Leiders die we selecteren op basis van onze unieke 360˚ alignment methode.
NEEM CONTACT OP

BEL MIJ TERUG

LAAT JE GEGEVENS ACHTER

Een complex leiderschapsvraagstuk? Laat gerust uw gegevens achter en wij nemen graag contact met u op.

    Wij doen ons best om op de door u gewenste dag en tijd contact met u op te nemen, maar kunnen dit niet garanderen.

    Copyright © 2024 SCM Executives

    | Privacy | Algemene voorwaarden | Code of conduct | Website by Pursuit

    apartmentuserschart-barsarrow-up