VACATURE

SENIOR CONSULTANT

SOLLICITEER NU!

Ben je op zoek naar een rol waarin je een cruciale bijdrage levert aan het vormgeven van leiderschap in toonaangevende organisaties? Zoek je een omgeving waar je jezelf kunt ontwikkelen terwijl je werkt met inspirerende leiders? Stap in de wereld van executive search in de dynamische wereld van productie, handel en logistiek en word senior consultant bij SCM Executives. Hier verbind je toonaangevende organisaties met top leiders binnen de sector. Grijp de kans om te groeien en substantiële verandering te realiseren.

WIJ ZIJN SCM EXECUTIVES

Als gespecialiseerde executive search organisatie richten wij ons op het verbinden van senior leiders met toonaangevende organisaties in de productie, handel, en logistiek. Met meer dan 18 jaar ervaring brengen we niet alleen een uitgebreid en zeer relevant netwerk mee, maar ook de diepgaande kennis van de dynamische werelden binnen deze sectoren. Dit stelt ons in staat de complexiteit van deze industrieën te doorgronden en onze klanten en kandidaten effectief te ondersteunen en adviseren bij het vinden van de juiste match.

OVER DE FUNCTIE

Als Senior Consultant fungeer je als aanspreekpunt en sparringpartner, zowel richting de klant als richting de kandidaat. Jouw dagelijkse werkzaamheden omvatten niet alleen het functioneren als het eerste aanspreekpunt en sparringpartner voor zowel klanten als kandidaten, maar je speelt ook een sleutelrol in het vertalen van bedrijfsstrategieën naar concrete kandidaat profielen.

Met een natuurlijke nieuwsgierigheid en een scherp analytisch vermogen stel je de juiste vragen om tot de essentie te komen. Dit doe je met het oog op het definiëren van het perfecte profiel dat niet alleen aansluit bij de behoeften van de klant, maar ook past bij de cultuur en ambities van het bedrijf. In samenwerking met ons toegewijde sourcing & research team duik je vervolgens in ons uitgebreide netwerk om de ideale kandidaten te identificeren. Je vaardigheden in het voeren van diepgaande screenings en persoonlijke interviews stellen je in staat om een nauwkeurige match te maken tussen de vereisten van de functie en de capaciteiten van de kandidaten. Gedurende het gehele proces begeleid je zowel kandidaten als opdrachtgevers, waarbij je op cruciale momenten ondersteuning en advies biedt.

Jouw inzet voor het bouwen en onderhouden van langdurige relaties met cliënten en kandidaten onderstreept je toewijding aan het creëren van waardevolle, duurzame partnerships.

WAT BIEDEN WIJ?

 • Een competitief salaris en aantrekkelijk bonusprogramma
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder onbeperkt vakantiedagen en een fietsplan, die bijdragen aan een optimale balans tussen werk en privé.
 • Een unieke kans om je te ontwikkelen binnen een dynamisch groeiend bedrijf.
 • Uitgebreide mogelijkheden voor persoonlijke groei, met de vrijheid om je vaardigheden uit te breiden op gebieden die jou aanspreken, zoals commerciële acquisitie en operationele optimalisatie.
 • De kans om rechtstreeks in contact te komen met senior leiders van toonaangevende organisaties.
 • Een gezellig en divers team, bestaande uit een internationale mix van jong talent en ervaren professionals.
 • Flexibele hybride werkopties, waardoor je de vrijheid hebt om te werken vanuit je eigen thuisomgeving of in ons prachtige monumentale pand in Amstelveen.

WIJ ZOEKEN IEMAND DIE:

 • Minimaal 3 jaar ervaring heeft in een rol waarbij menselijk contact en advisering centraal staan, zoals in recruitment, projectmanagement, HR, sales, of een andere vorm van zakelijke dienstverlening.
 • Beschikt over HBO en/of WO werk- en denkniveau.
 • Strategisch en analytisch denkt, met een natuurlijke nieuwsgierigheid om zaken grondig te begrijpen en te doorgronden.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden heeft, zowel in het Nederlands als in het Engels.
 • Openstaat voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.
 • Zich thuis voelt in een teamgerichte organisatie en bijdraagt aan een positieve teamspirit.
 • Pro-actief en ondernemend is.

INTERESSE?

Wil je een sleutelrol spelen bij het vormen van leiderschap in toporganisaties en groeien in een stimulerende werkomgeving? Bij SCM Executives krijg je die kans. Solliciteer nu via de onderstaande button. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

SOLLICITEER NU!

WORD ONDERDEEL VAN ONS TEAM!

SOLLICITEER NU!

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

JA, IK WIL WERKEN BIJ SCM EXECUTIVES.

  Copyright © 2024 SCM Executives

  | Privacy | Algemene voorwaarden | Code of conduct | Website by Pursuit