SCM

PERSOONLIJK. HELDER. BETROKKEN.

WIJ ZIJN SCM EXECUTIVES

Een professioneel bedrijf dat op een persoonlijke manier betrokken is bij de ontwikkeling van mens en organisatie. Ons team bestaat uit gedreven professionals met zeer diverse achtergronden in General Management, Supply Chain, Logistiek en Psychologie. Dankzij deze unieke combinatie zijn wij in staat een overkoepelend beeld te creëren van organisatiestructuren, inhoudelijke business en het menselijk kapitaal. Dit beeld vormt de basis van onze specialisatie; Executive Search.

Zorgvuldige communicatie zien wij als groot goed. In onze samenwerking schakelen wij snel, direct en transparant. We ontzorgen de klant en nemen daarbij een actief adviserende rol aan. Dit houdt in dat we geregeld terugkoppeling geven over de belangrijkste bevindingen. Onze manier van werken wordt gewaardeerd: we zijn ontzettend trots op de grote groep terugkerende klanten die ons steeds weer weet te vinden!

BEKIJK ONS TEAM

Ons team

Owner

MARCEL SCHENK

Owner

DOMINIQUE VAN WIJNEN - JANSEN

HEAD OF EXECUTIVE SEARCH

CHARLOTTE ABRAHAM

Head of Interim Management

LEENZE LE GRAND

Consultant

JUDITH ZEILSTRA

Consultant

JELLE SCHENK

Consultant

LAURENCE WILMINK

Consultant

RIGHARDT AXSEL

Head of Sourcing and Research

Kornél Takács

SOURCING AND RESEARCH SPECIALIST

NOORA RAISIFAR

Sourcing and Research Specialist

SUNÉ FOURIE

Office Manager

NICOLE GIJSE

KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

WERKEN BIJ SCM EXECUTIVES

Kom jij ons team versterken?

Bij SCM Executives zijn we altijd op zoek naar nieuw talent, bijvoorbeeld voor een rol als consultant of search analyst. Ben jij op zoek naar een bruisende plek waar je kunt groeien en waar ruimte is voor initiatieven? 

Wil jij het beste uit jezelf halen en bovenal veel plezier hebben in- en op je werk? Kom dan ons team van SCM Executives versterken en neem contact op via het contactformulier!

De volgende vacatures op dit moment open:

JA, IK WIL WERKEN BIJ SCM EXECUTIVES. 

    Copyright © 2023 SCM Executives

    | Privacy | Algemene voorwaarden | Code of conduct | Website by Pursuit