LOGISTIEKE DIENSTVERLENERS

Vind uw leider

Executive Search en Interim Management voor logistieke dienstverleners

SCM Executives zoekt en vindt excellente leiders voor logistieke dienstverleners. Dat doen we al meer dan 20 jaar. U kunt dus rekenen op een inhoudelijke sparringpartner die uw sector door en door kent. Met ons zorgvuldig opgebouwde en onderhouden netwerk van ervaren leiders zorgen we snel voor de duurzame invulling van sleutelposities binnen uw organisatie. Zowel vast als tijdelijk.

Diepgaande kennis van de logistieke sector

Van disruptieve gebeurtenissen op het internationale speelveld tot de voortdurende opkomst van nieuwe technologieën: de ontwikkelingen in uw sector volgen zich razendsnel op. Wij schakelen continu met opdrachtgevers, kandidaten en andere relaties om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en trends in uw vakgebied. Bovendien vinden wij ook leiders voor productie- en handelsbedrijven. We beschikken dus over diepgaande kennis van uw klanten en hun behoeftes.

NEEM DIRECT CONTACT OP

ONZE EXPERTISES

We bijten ons vast in Executive Search en Interim Management vraagstukken voor:

Luchtvracht

zeevracht

wegtransport

EXPRESS & PARCEL

contract logistiek

multimodaal

Senior leiders voor logistieke dienstverleners

We zoeken en vinden leiders voor logistieke dienstverleners op het hoogste niveau. Van posities binnen de Board en Raad van Commissarissen tot algemeen leiderschap per land of regio. Maar ook staf gerelateerde rollen en leiders gespecialiseerd in een specifieke productgroep. Zowel nationaal, regionaal als wereldwijd.

“Onze roots liggen bij logistieke dienstverlening. We kennen de sector door en door en we hebben een ijzersterk netwerk. Als een opdrachtgever een bepaalde leider zoekt, schieten ons direct 10 namen van geschikte kandidaten te binnen”
Marcel Schenk & Dominique van wijnen - jansen 
Owners SCM Executives

Op zoek naar de juiste leider voor uw organisatie? Ontdek onze diensten voor logistieke dienstverleners.

WAAROM SCM EXECUTIVES?

Als productiebedrijf, handelsbedrijf of logistieke dienstverlener heeft u te maken met complexe productie- en goederenstromen. Dit vraagt om gespecialiseerd leiderschap.

SCM Executives is uw inhoudelijke sparringpartner voor senior leiderschapsrollen, variërend van posities binnen de Board en Raad van Commissarissen tot directierollen in logistiek, supply chain en operations. Met meer dan 15 jaar ervaring kennen we de complexe wereld van de productie, handel en logistiek door en door. Via ons zorgvuldig opgebouwde netwerk krijgt u toegang tot de beste leiders. Leiders die we selecteren op basis van onze unieke 360˚ alignment methode.

BEL MIJ TERUG

Een complex leiderschapsvraagstuk? Laat gerust uw gegevens achter en wij nemen graag contact met u op.

  Wij doen ons best om op de door u gewenste dag en tijd contact met u op te nemen, maar kunnen dit niet garanderen.

  ONS TRACK RECORD SPREEKT VOOR ZICH

  Ontdek hier een greep uit succesvol vervulde opdrachten voor logistieke dienstverleners.

  Vice President Benelux

  Wereldwijde Logistiek Dienstverlener (Freight Forwarding)

  Onze klant is een van 's werelds grootste logistieke dienstverleners met focus op vracht-management en warehousing. Meer dan 41.000 medewerkers in 17 regionale clusters over de hele wereld, leveren oplossingen voor de meest uitdagende supply chain vragen.

  De positie van Vice President Benelux is verantwoordelijk voor alle activiteiten van de Freight Management divisie van het bedrijf met eigen activiteiten op belangrijke transport locaties in zowel Nederland als België. De positie is volledige P&L verantwoordelijk en beheert de commerciële, operationele en financiële activiteiten van de onderneming.

  Global CFO

  Wereldwijde Freight Forwarding organisatie

  Dit bedrijf is gegroeid van haar ' oorspronkelijke twee VS gevestigde kantoren tot een wereldwijd netwerk van meer dan 48 eigen kantoren, gevestigd in 17 landen over de hele wereld. Met een focus op lucht, zee, en weg transport, douane-diensten, warehousing en Value Added services. Het bedrijf biedt waarde aan de supply chain van klanten door het continu verbeteren en investeren in mensen en diensten. Met het hoofdkantoor in Amsterdam is het bedrijf nu klaar om te starten met de volgende fase in haar evolutie en groei.

  Als onderdeel van het senior management team speelt de CFO een vitale rol in het bepalen van de toekomstige strategische koers van het bedrijf terwijl de rol tegelijkertijd de verantwoordelijkheid neemt voor de financiële integriteit van het bedrijf. De functie rapporteert direct aan de Raad van bestuur en heeft uitstekende communicatievaardigheden en het vermogen om te werken met internationale financiële teams.

  Global Business Development Consumer Goods

  Internationale logistieke dienstverlener

  Onze klant is een top 3 wereldwijde dienstverlener in innovatieve en volledig geïntegreerde Supply Chain Solutions. De huidige key business activiteiten waarop de markpositie is gefundeerd is Seafreight, Airfreight, Contract Logistics & Integrated Logistics en Overland.

  De Consumer Development Director rapporteert aan de Global Vertical Leader Business Development Consumer en is verantwoordelijk voor wereldwijd operationeel accountmanagement en business development van geselecteerde consumer accounts.

  De missie van deze positie is volledig gefocust op het succesvol managen van het gehele business development proces, van identificatie en ontwikkeling van business opportunities tot continue vernieuwing van multi-regionale klanten binnen de consumer vertical en contracttekening.

  Nieuwsgierig naar de inhoud van deze opdrachten? We vertellen u graag meer. 

  Neem contact op

  deze organisaties gingen u voor

  Copyright © 2024 SCM Executives

  | Privacy | Algemene voorwaarden | Code of conduct | Website by Pursuit