INTERIM management

Snel de juiste leiders in productie, handel en logistiek

Vind uw leider
person_pin_circle

OP SCM KUN JE REKENEN

Zit uw organisatie in een transitiefase? Is er een urgent capaciteitsvraagstuk op directieniveau? Of ligt er een ambitieuze groeiambitie binnen een nieuwe markt, product of service? Dan kan de juiste interim executive het verschil maken. Reken op SCM Executives Interim Management voor de tijdelijke invulling van executive leiderschapsrollen, variërend van posities binnen de Board en Raad van Commissarissen tot directierollen in logistiek, supply chain en operations. Wij werken voor productie- en handelsbedrijven en logistieke dienstverleners. Met onze stevige vakkennis en ervaring op het gebied van logistiek en supply chain begrijpen we wat uw organisatie echt nodig heeft.

ONTDEK ONZE WERKWIJZE

doeltreffende aanpak

De balans tussen een snelle werkwijze en een zorgvuldige aanpak is cruciaal voor succes. Daarom gaan we snel, doordacht en grondig te werk. Binnen vijf werkdagen presenteren wij u een shortlist van passende kandidaten. Bovendien zijn alle interim executives in ons netwerk vooraf kritisch door ons gescreend. We hebben dus altijd een scherp beeld van de kwaliteiten en competenties van alle leiders in onze pool.

EEN INTERIM LEIDERSCHAPSVRAAGSTUK?
NEEM CONTACT OP VOOR EEN INHOUDELIJK KENNISMAKINGSGESPREK.

Neem contact op

in 8 stappen naar de juiste interim executive

Bekijk elke stap in detail
 • Heeft u een interim vraagstuk? Dan zetten wij direct onze 360˚ light methode in. Een korte versie van onze succesvolle 360˚ methode voor Executive Search opdrachten.
 • Voor de 360˚ light methode interviewen we binnen een dag de belangrijkste key stakeholders binnen uw organisatie. We duiken in de volgende aspecten:
  • Wat is het vraagstuk en wat zijn de gewenste resultaten?
  • Welke exacte inhoudelijke kennis en ervaring moet de interim executive meebrengen?
  • Wat is het DNA en de cultuur van uw organisatie?
 • Zijn de bovenstaande aspecten glashelder en is het functieprofiel haarscherp? Dan hebben we het fundament voor gesprekken met kandidaten in onze interim executive pool. Dankzij deze aanpak zijn verwachtingen vanaf het eerste moment duidelijk en kunnen we snel de juiste stappen zetten.
 • Binnen vijf dagen presenteren we een shortlist van interim executives die direct aan de slag kunnen.
 • Tijdens het hele proces schakelen we razendsnel. Bovendien communiceren we voortdurend open en eerlijk. Ook na de plaatsing van de interim executive blijven we betrokken.

Kwalitatief hoogstaand netwerk van interim leiders

Ons succes valt of staat met de kwaliteit van ons netwerk. Daarom besteden we voortdurend aandacht aan het verbinden en inspireren van onze aangesloten interim executives. Zo bouwen we aan een duurzame relatie. En daar plukken onze opdrachtgevers uiteindelijk de vruchten van.

WAAROM SCM EXECUTIVES?

Als productiebedrijf, handelsbedrijf of logistieke dienstverlener heeft u te maken met complexe productie- en goederenstromen. Dit vraagt om gespecialiseerd leiderschap.

SCM Executives is uw inhoudelijke sparringpartner voor senior leiderschapsrollen, variërend van posities binnen de Board en Raad van Commissarissen tot directierollen in logistiek, supply chain en operations. Met meer dan 15 jaar ervaring kennen we de complexe wereld van de productie, handel en logistiek door en door. Via ons zorgvuldig opgebouwde netwerk krijgt u toegang tot de beste leiders. Leiders die we selecteren op basis van onze unieke 360˚ alignment methode.

Een interim leiderschapsvraagstuk?
 Neem contact op voor een inhoudelijk kennismakingsgesprek.

Laat gerust uw gegevens achter en wij nemen graag contact met u op.

  Wij doen ons best om op de door u gewenste dag en tijd contact met u op te nemen, maar kunnen dit niet garanderen.

  Copyright © 2024 SCM Executives

  | Privacy | Algemene voorwaarden | Code of conduct | Website by Pursuit