Verbindt

mens en business

Uw Ambitie

is onze zorg

Professioneel

Helder en betrokken

Samen

naar een hoger niveau

Professionals

In supply chain & logistiek

Personal

Coaching

Time to grow your business? Door psychologie en business op een creatieve manier te verbinden stimuleren we groei op persoonlijk en teamniveau. SCM Business Coaching richt zich op succesvolle ontwikkeling van professionals in de wereld van Supply Chain en Logistiek. Betrokkenheid en ondernemerschap staan hierbij centraal.

10 jaar SCM Executives!

10 Jaar SCM Executives!! Marcel Schenk, gefeliciteerd!! Het is alweer 10 jaar geleden dat Marcel besloot om zijn kennis, netwerk en ervaring in te zetten om bedrijven te helpen bij het invullen van directie rollen binnen Supply Chain & Logistiek.

Our team is growing!

Would you like to work with international & worldwide known companies and shape your future career within a professional, flexible and dynamic environment? We have an open spot for a Junior Consultant who has a commercial mindset, natural drive to...

Zijn robots de toekomst?

Zou jij de Boston Dynamics 'Pick' robot gebruiken om dozen te verhuizen of de 'Handle' robot voor het bouwen en afbreken en behandelen van pallets in je magazijn? Wij van SCM Executives geloven dat robots in de nabije toekomst zullen...

SCM Executives
Introductie film

SCM Executives richt zich op Executive Search van senior professionals in Supply Chain en Logistiek. Voor een volledig overzicht van onze werkwijze, bekijk snel onze introductiefilm!