BALANCE YOUR BUSINESS

SCM Executives staat voor meer diversiteit aan de top binnen Supply Chain en Logistiek. Momenteel is het percentage vrouwelijk leiders 15%. Hier moet verandering in komen. Met onze Executive Search services proberen wij diversiteit te stimuleren. Vanuit de markt zien wij een toenemende behoefte ontstaan. Een mooie beweging; het is van belang dat we samen doorpakken!

Met grote regelmaat krijgen wij het verzoek om diversiteit terug te laten komen in onze shortlist presentatie, out of the box te denken en kandidaten te presenteren die niet aan het standaard beeld voldoen. Wij dagen de klant uit een dergelijk verzoek te onderbouwen. Gezamenlijk onderzoeken wij in hoeverre de organisatie voldoet aan de kenmerken van een inclusieve bedrijfscultuur zodat meer diversiteit daadwerkelijk kans van slagen heeft.

SCM Executives steunt de projecten van Diversity Works en hoopt besluitvormers binnen de sector in beweging te krijgen. Samen maken we het verschil!!! Diversity Works maakt de vertaalslag naar de business. Met concrete handvatten helpen ze leiders uit de sector om antwoord te geven op de vraag: ‘Wat kan ik doen om een diverse en inclusieve cultuur onderdeel te maken van mijn dagelijkse bedrijfsvoering?’ Wil je meer weten over de projecten van Diversity Works? Bezoek de Diversity Works website.

BEZOEK WEBSITE
Copyright © 2022 SCM Executives

| Privacy | Algemene voorwaarden | Code of conduct | Website by Pursuit