BALANCE YOUR BUSINESS 

SCM Executives staat voor meer diversiteit aan de top binnen Supply Chain en Logistiek. Momenteel is het percentage vrouwelijk leiders 15%. Hier moet verandering in komen. Met onze Executive Search services proberen wij diversiteit te stimuleren. Vanuit de markt zien wij een toenemende behoefte ontstaan. Een mooie beweging; het is van belang dat we samen doorpakken!

Met grote regelmaat krijgen wij het verzoek om kandidaten te presenteren met een zogenaamd a-typisch profiel. Om hierin tegemoet te komen onderzoeken wij tijdens de 360 graden gesprekken in eerste instantie het standaard profiel. Wat veroorzaakt homogeniteit en hoe uit zich dat in de dagelijkse praktijk? Vervolgens wordt gezamenlijk gekeken naar de mogelijkheden om de mate van diversiteit binnen leiderschapsteams te vergroten. Afhankelijk van de klantbehoefte nemen wij daarbij een kritische rol aan met betrekking tot de huidige man-vrouwverhouding, de mix van jong en oud, variatie op het vlak van inhoudelijke kennis en ervaring, complementaire leiderschapsstijlen en andere vormen van diversiteit. Het SCM Executives team spiegelt en daagt uit. Durf jij echt voor die wildcard te gaan?

SCM Executives steunt daarnaast de projecten van Diversity Works en hoopt besluitvormers binnen de sector in beweging te krijgen. Samen maken we het verschil! Diversity Works maakt de vertaalslag naar de business. Met concrete handvatten helpen ze leiders uit de sector om antwoord te geven op de vraag: ‘Wat kan ik doen om een diverse en inclusieve cultuur onderdeel te maken van mijn dagelijkse bedrijfsvoering?’ Wil je meer weten over de projecten van Diversity Works? Bezoek de Diversity Works website.

BEZOEK WEBSITE DIVERSITY WORKS
Copyright © 2024 SCM Executives

| Privacy | Algemene voorwaarden | Code of conduct | Website by Pursuit